2005-08-08

oförtjänta skatter

glädjande upptäckt nummer två idag.

det stora buskiga hallonsnåret mitt i gräsmattan har nu börjat lämna ifrån sig sina skatter.. 2 cm långa saftiga hallon i massor. plockade in 3 liter i en vink, och nu måste jag bara bestämma mig: ska jag lyssna på barnen som vill ha hemmagjord drottningssylt hela vintern, eller ska jag helt enkelt smälla i mig bären som de är..

icke picke pö..

tjingeling

10 kommentarer:

Magnus Carlbring sa...

ät oppdom på en gågng det säjer jag nu


för blir du för hngnrig i skogren kanske du ätrer uppbarnen som i hans och greta men dom klarar sej alltid tills lutet gott allting gott

om dte finns drottningngsylt finns det okcås för kugngar prinskorvar också kronproinsnessana victorioasylt det undrar jag nu yo?

Lyckliga Grodan sa...

hmm vet ej (om kronprinssorna och det) jag har redan börjat äta enligt ditt eminenta förslag. det vore ju förskräckligt om jag åt upp barnen. det är säkert straffbart...

Theron o familj sa...

Ät dom nu! Och låt ungarna också få smaka..

Vi på Kantarellen sa...

Ja...ät dom! Du kan plocka mer i morgon.

carra sa...

Hallon, åååh vad gott! Jag skulle nog inte kunna hålla mig utan tokfrossa! :D

Lyckliga Grodan sa...

okej okej jag mumsar o mumsar coh har ställt fram skålen så att alla kan ta... det måste ju räknas som en vänlig gärning.. jag lyckades ju aldrig riktigt med dilonas utmaning för länge sedan.. men nu kan jag bocka av det tror jag

Lyckliga Grodan sa...

mmmhm, mmhhmm, det är väldigt gott

Batbut sa...

Hallå! Tänk på fosterlandet. På med trikåerna och ställ ifrån Dig hallonen. Trikådags ikväll igen, och då ska mamse se guld så det räcker. Inte bra att sockerladda innan (som vanligt är jag bara avis *s*)

Lyckliga Grodan sa...

det här är ren hallonladdning.. inget socker.. och nu börjar det snart hoppas igen.. Vilken dag det här är.. den ena lyckoträffen efter den andra.

Motvikt sa...

Jag "rensade" halva hallonhäcken igår... skulle bara ta ett par stycken. Därefter gav jag mig på krusbärsbuskarna.

Det är för mig en av sommarens höjdpunkter när hallon och bär börjar mogna. Det är bara att stoppa några hallon i munnen och få en äkta barndomslik sommarkänsla!

Kul förresten att du tittade in hos mig. Ha en härlig dag!