2006-12-27

min dagliga kopp..

jag dricker sisådär 2-3 liter te om dagen..

grönt te..
kryddte..
vitt te..

hur mycket te dricker ni???

11 kommentarer:

Anonym sa...

Jag skulle nog bli tvungen att sitta på toaletten hela tiden om jag skulle få i mig så mycket...
Dricker väl 1-2 muggar te + 1-2 muggar kaffe om dagen.

PGW sa...

Wow, du hade platsat i vår korridor, sådan tekonsumtion har jag inte haft sedan jag pluggade!

Vad som hände? Jag upptäckte kaffe.

Lyckliga Grodan sa...

marskatt: grönt och vitt te är inte lika vätskedrivande som vanligt svart te.. men jag tror att kroppen vänjer sig.. jag behöver inte springa på toa hela dagen..
pgw.. kanske är detta ett fåfängt försök att komma tillbaka till ungdom och studietid.. eller så gillar jag bara te.. ;)

Anonym sa...

åhh...äntligen fick jag anledning att ta reda på det... Min rymdkropp drivs ju av te och min tekopp som jag har rymmer 5dl (mätte precis)... Hmm..då ska vi se.. Morgon två koppar...eftermiddagen en kopp å så kvälls/nattrejset blir det säkert två till tre koppar....det blir...6koppar x 5dl.
Uhh....3 liter...nee...kan det verkligen stämma...ta bort en kopp då...2,5 liter te....fast jag brukar ju gå å fika lite på dagarna också...hihi....jag knarkar te...absolut. JA!!

Vi borde ta en fika nångång...förutsättningarna finns ju...;)

Lyckliga Grodan sa...

absolut spacey... jag hör ju att du är en tedrickare av rejäla mått..

har du något favoritte kanske???

Tankevågor sa...

Jag dricker alltid te....jag menar alltså att jag alltid har en kopp på gång....det blir nog sisådär 2,5-3liter här med. Mer när jag är ledig förstås.

Favoriter beror på tid, plats och humör....ibland "vanligt" svart te, ibland kryddigt, eller grönt eller egenhändigt ihopknåpat te....
Har dessutom olika tekannor och olika temuggar/ tekoppar som jag varierar med.

Anonym sa...

Mycket varierande.. Mest baljor av kaffe. Om det blir te är det alltid på kvällen eller när jag känner mig krasslig.

Visionary soul sa...

Hmm, få se... De muggar jag älskar och nästan bara använder, rymmer ca 6-7 dl... och jag brukar dricka 2-3 muggar på morgonen, är jag hemma (dvs ledig) blir det ofta 2-3 muggar till under en dag. Så... nånstans mellan 2-3,5 liter, ungefär! :-) Fast nästan aldrig svart te, utan grönt och rooibos. Inte sött kryddat som persika eller jordgubb, om jag kan undvika det. Vitt har jag inte provat än, så det får väl bli nästa års nya last! ;-) Och så en liter kaffe per dag, ungefär. Och minst en liter vatten till lunch... jo, det springs en del på toa, det gör det, men det är ju bra för systemet! :-)

Mildamakter sa...

te? inte en droppe om jag själv får bestämma. Jag har helt enkelt aldrig lärt mig att tycka om blasket,trots otaliga försök...

Batbut sa...

hm.... vid akut halsfluss dricker jag en hel del. Säkert flera liter. Å andra sidan har jag bara haft akut halsfluss 1 gång på 20 år så det drar ned statistiken något... Dricker nog mer GT än te...*s*

Anonym sa...

Jag dricker nog lika mycket som du minst, dessutom är vitt te min favorit precis som det verkar vara för dig, vilket vitt te dricker du?