2005-08-07

utmattning

nu är jag så trött av alla framgångar och trikåscener att jag stapplar i säng... Vi vann ju i golf också... helt otrooligt.

imorgon ska jag vinna mer

tjingeling

8 kommentarer:

Anonym sa...

Golfare fixar jag inte, dom tror oftas att världen snurrar runt en golfrunda,men jag beundrar dej enormt som orkar med alla dessa vinster,,*smile*. Jag återgår till maffian.

Lyckliga Grodan sa...

ja visst är han snygg Andy Garcia.. jag är lite för blödig för de där filmerna, men det är stil över det hela, det må jag säga. Enjoy yourself

Annela sa...

Jag hejade på Carro från sängen och jag tror att det var det som gjotde susen!!
Men golf gillar jag inte.
Jag har en bekant, som rör sig i "de fina kretsarna" - seglare och hotellägare m.fl. - och han har en banner på sin bil "Våga vägra golf"!!

Lyckliga Grodan sa...

allt blir vad man gör det till... jag håller på med allt som gör mig lycklig, och har man inte testat vet man inte.. hoppas din bekant testade innan han började vägra.

Batbut sa...

Glöm för fasiken inte att skala av Dig trikåerna innan Du lägger Dig, annars är det hög riskfaktor att grodaladåben möglar och det är inte klädsamt!

Batbut sa...

glömde ju säga... har 36 i hcp och har testat. Helt okej, men det finns annat jag hellre gör som inte sliter så mkt på humöret. Platsade aldrig riktigt på 19:e hållet heller bland alla guldbehängda överklassdonnor

Lyckliga Grodan sa...

vi är på samma nivå battis, har haft 36 i över femton år, men spelar en runda med storgrodan då och då, bara för att det är så trevligt sällskap. blir egentligen inte ens arg när det går dåligt. golf är inte tillräckligt intressant för att jag ska lägga en massa tid på det.. Nittonde hålet innehåller massor av såna tråkmånsar som annelas bekant verkar ha träffat på´

ps trikåerna är nu på igen efter sovstunden

Vi på Kantarellen sa...

Gud vad Ni är bra!!! Jag har fortfarande 52... spelar inte så himla ofta. men när jag gör det...är jag en fara för alla. =)